BONSAI
Egyedülálló szolgáltatás Kelet-Magyarországon!

Októbertől Kelet-Magyarországon egyedülálló szolgáltatással várunk Benneteket!

Ha a Bonsai megszállottjai vagytok, vagy csak ismerkednétek ezzel a növénnyel, esetleg szeretnétek valakit megajándékozni egy egész életre szóló kis emlékkel, akkor látogassatok el az üzletbe, és válasszátok ki a számotokra legjobban tetsző fát!

Amennyiben exkluzív Bonsai-ra vágytok, akkor katalógusból is tudtok választani, és megrendeljük Nektek az áhított kis csodát!

Emellett teljes körű tanácsadással is várunk Benneteket!

Ha gyűjtitek a Bonsai-okat, vagy ha az első fátokat tervezitek megvásárolni, szívesen segítünk a választásban és a későbbiekben is állunk rendelkezésetekre. Ha a fa nevelgetése közben akadályba ütköznétek, vagy bármilyen kérdés felmerülne bennetek, keressetek nyugodtan. Akár utólagos kezelésben és metszésben is segítünk!

Az Eve's Bouquet üzletében mindent megtaláltok, ami a Bonsai tartásához, alakításához, dekorálásához szükséges (dísztárgyak, tálak, ollók, tápoldatok stb.).

Októbertől a Cegléd utcán várunk szeretettel!

Addig is, bármilyen kérdésetek van, keressetek bizalommal a következő telefonszámon bonsaiokkal kapcsolatosan: +36308830590 vagy írjatok e-mailt erre a címre: bonsaidebrecen@gmail.com