ANYÁK NAPJA

május első vasárnapja

Szeretlek Anya


Május első vasárnapján az édesanyákat ünnepeljük, bár az év minden napján feltétlen hálával és szeretettel tartozunk nekik - ez az a nap, amikor virággal mondjuk el: Szeretlek Anya!

Ennek a rendkívüli, szörnyű járványügyi helyzetnek köszönhetően talán nem tudjátok majd személyesen meglátogatni édesanyátokat, nagyitokat.. ezért engedjétek meg, hogy segítsünk! 

Válassz otthon elkészíthető maradandó boxaink közül, vagy küldj futárunkkal élővirágot! Bárhogy is dönts, mi segítünk! 

Nézd meg exkluzív kollekciónkat, mely már előrendelhető! Limitált darabszámban lesz elérhető, így aki szeretne belőle, minél hamarabb adja le rendelését!

Készítsd el sajátkezűleg: rendelj HOME WORKSHOP dobozainkból!

A jelenlegi járványügyi helyzetben nem sokan tudjátok meglátogatni édesanyátokat, nagyitokat, ezért több maradandó, postázható virággal - dekorral készülünk Anyák napjára. Az otthon elkészíthető HOME WORKSHOP dobozainkkal segítünk, hogy sajátkezűleg készíthetsd el az ajándékot! Mi minden hozzávalót és segítséget biztosítunk! Több doboz közül választhatsz! Ezen kívül természetesen érkezik élővirágos rendelhető kollekciónk is, a szállításban igyekszünk segíteni - Debrecenben és 30 km körzetében kiszállítunk!

Rendelhető élővirágos kompozícióink

Gyönyörű virágokkal, csokrokkal, boxokkal készülünk, melyeket átvehettek személyesen az üzletben, vagy kérhettek kiszállítást is! Egy anya sem maradhat virág nélkül!

Anyák napja 

május 2. vasárnap


 ⁣⁣Nehéz év van a hátunk mögött... de az év legszebb ünnepén segítünk idén is köszönetet mondani az Édesanyáknak- azért, 𝓶𝓮𝓻𝓽 𝓿𝓪𝓷𝓷𝓪𝓴 ....⁣⁣

Már előrendelhető meseszép egyedi kollekciónk, válogassatok belőle olyan szeretettel, amilyen szeretettel készítettük!

⁣🅓🅔🅑🅡🅔🅒🅔🅝 területén 𝓲𝓷𝓰𝔂𝓮𝓷𝓮𝓼 kiszállítással, Debrecen 30 km vonzáskörzetében pedig 2.000 Ft szállítási díjjal eljuttatjuk Anyának, Mamának, Keresztanyának, Pótmaminak a gyönyörű anyák napi virágokat! ⁣(természetesen virágüzletünk nyitva tart , így személyesen is átvehető minden megrendelt termék)

⁣Készültünk néhány maradandó selyemvirágos dobozzal is, amit akár otthon te is elkészíthetsz! Országosan ingyenes kiszállítással!⁣(🅗🅞🅜🅔 🅦🅞🅡🅚🅢🅗🅞🅟)⁣⁣

Rendelést leadhattok személyesen ⁣ Debrecen Cegléd utca 2.⁣ 

Telefonon: 06-52-876-738⁣ 

e-mailben e.b.rendeles@gmail.com⁣

Vagy Facebook és Instagram üzenetben is ⁣⁣

Mondd el virággal- Anyák napján is...

 #anyáknapja #mothersday #virág #debrecen #evesbouquet

Rendeld meg elérhetőségeink bármelyikén! www.viragdebrecen.hu/kapcsolat 

Kérj kiszállítást!