ANYÁK NAPJA

május első vasárnapja

Szeretlek Anya💞


Május első vasárnapján az édesanyákat ünnepeljük, bár az év minden napján feltétlen hálával és szeretettel tartozunk nekik - ez az a nap, amikor virággal mondjuk el: Úgy szeretném meghálálni!


Válassz webshopunkról maradandó boxaink közül, vagy küldj futárunkkal élővirágot Debrecen területén! Bárhogy is dönts, mi segítünk! 


Készítsd el sajátkezűleg: rendelj HOME WORKSHOP dobozainkból!

HOME WORKSHOP
HOME WORKSHOP

Több maradandó, postázható virággal - dekorral készülünk Anyák napjára. Az otthon elkészíthető HOME WORKSHOP dobozainkkal segítünk, hogy sajátkezűleg készíthetsd el az ajándékot! Mi minden hozzávalót és segítséget biztosítunk! Több doboz közül választhatsz! Webshopunkban meseszép maradandó selyemvirágos dobozaink közül is választhatsz! 

Ezen kívül természetesen érkezik élővirágos rendelhető kollekciónk is, a szállításban igyekszünk segíteni - Debrecenben kiszállítunk!

Maradandó selyemvirágos box
Maradandó selyemvirágos box

Rendelhető élővirágos kompozícióink

Gyönyörű virágokkal, csokrokkal, boxokkal készülünk, melyeket átvehettek személyesen az üzletben, vagy kérhettek kiszállítást is! Egy anya sem maradhat virág nélkül!

Virágkosár élővirággal
Virágkosár élővirággal

Előrendelhető exkluzív élővirágos ajánlat

Figyelem! Az ajánlatban szereplő termékek limitált darabszámban elérhetők! Természetesen ezeken kívül csokrokra, boxokra és egyedi elképzelés szerinti termékekre is veszünk fel rendlelést!

Rendelhető maradandó ajándékok- selyemvirággal


Ezek a csodaszép ajándékok azoknak az anyáknak, keresztanyáknak és mamiknak készültek, akik jobban szeretik megőrizni, amit ajándékba kapnak! Gyönyörű, elegáns kiegészítője lesz minden lakásnak bármelyik prémium selyemvirágból készült termékünk!

Rendeld meg elérhetőségeink bármelyikén! www.viragdebrecen.hu/kapcsolat 

Kérj kiszállítást!