Élményközpont

...ahol a csodák születnek...

Élményközpont

Debrecen belvárosában - a virágüzlettel szemben található kis ékszerdobozunk, ahol kézműves foglalkozásainkat tartjuk.

 Azonban, amikor éppen nincsen saját workshopunk, nyitottak vagyunk arra, hogy bérbe adjuk, amennyiben megfelel a elképzeléseidnek!

Ha saját foglalkozást, vagy kislétszámú meetinget tartanál, esetleg előadás tartásán gondolkodsz, és elegendő 12+4 férőhelyes kis stúdiónk, keress bátran minket árajánlatért! Már egyórás időtartamra is igénybevehető - de hosszabb távú képzésekhez is tökéletes lehet!

Amennyiben felkeltettük érdeklődésed, írj nekünk az elmeny.debrecen@gmail.com email címre, ahol kollégánk készséggel áll rendelkezésedre!🌷 Élményközpontunk nem csak saját workshopjainknak ad helyet, ugyanis szeretnénk megosztani Veletek is, akik 1-2 órás meeting helyszínt kerestek kellemes környezetben a belváros szívében, vagy ha saját tréningedet, tanácsadásodat tartanád meg egy inspiráló, minden igényt kiszolgáló helyszínen! ⁣⁣


Keress minket bátran, és kérj ajánlatot, ha érdekel bérelhető, 

12-15 fős kis stúdiónk! ⁣⁣


Ezen kívül vállaljuk:


🎈szülinapi
🎈lánybúcsús
🎈barátnős
🎈céges - csapatépítő


privát workshopok megszervezését, lebonyolítását!
⁣⁣
Érdeklődj, vagy kérj ajánlatot az elmeny.debrecen@gmail.com   e-mail címen! 

PRIVÁT WORKSHOPJAINK 

Egy délután, ahol csak ti vagytok a kollegákkal, barátokkal, családdal és együtt alkottok karácsonyi dekorációt! Fantasztikus Christmas hangulattal, Mariah Carey-vel, forralt borral, mézeskaláccsal és gyönyörű karácsonyi hangulatban pompázó Élményközpontunkkal várunk benneteket!


Gyertek hozzánk lánybúcsúra és alkossatok együtt! 

Aktuális workshopjaink az Események fülnél elérhetőek!