Események

Legfrisebb nyári workshopjainkat lentebb találod!

Új workshopok az 

Eve's Bouquet Élményközpontban!


Hűsítő nyári kedvezményekkel várunk!

Minden nyári workshop 9.900 ft!


Egy új kezdet - a megszokott minőségben! 

Gyönyörű helyen várunk élményprogramjainkkal, egy sokkal tágasabb, modernebb, kényelmesebb és inspirálóbb közegben! A nagy érdeklődésre való tekintettel megnyitottam az Eve's Bouquet Élményközpontot, ahol olyan élmények várnak, ami feltölt, kikapcsol és nem utolsó sorban inspirál! Nem csupán a workshopok költöztek át egy tágasabb helyre, hanem olyan programokat kínálunk, melyek Debrecenben egyedülállóak! Megtalálható a weboldalon az Élményközpont fül, ahol minden infó szerepel, programokkal, lehetőségekkel! 

És mindez hol valósul meg? Csak át kell sétálni a Virágüzlettel szembe, a Cegléd utca 1, sz. alá :)Aktuális foglalkozásaink

Beach ajtókopogtató + asztalidísz
Tengerparti hangulat, forró nyár, érkezünk a 💦🌸🌊BEACH AJTÓKOPOGTATÓ+ASZTALDÍSZ 💦🌸🌊workshopunkkal! Ha szeretnétek kicsit kikapcsolódni egy forró pénteki napon, hűsítő ajánlatunkkal csalogatunk téged élményműhelyünkbe! 

🌊Időpont: 2022. július 8. péntek 16.30-18.00🌊Részvételi díj: 9.900 Ft hűsítő nyári kedvezménnyel!!! Ezt kár lenne kihagyni 😊🌊Amit készíthetsz: beach hangulatban pompázó ajtókopogtató+ asztaldísz🌊Catering:-kávé-ásványvíz-pogácsa 
Figyelem! Max.12 főt tudunk fogadni!
✨HOME WORKSHOP DOBOZUNKAT IS MEGRENDELHETED! Személyesen vagy e-mailben! ✨
💌Jelentkezni kizárólag e-mailben lehet: elmeny.debrecen@gmail.com-név-workshop időpontja-elérhetőség (telefonszám, e-mail cím, számlázási cím)
📍Minden workshopra 2.000 Ft előleg befizetésével biztosíthatod a helyed! (Ha lemondod, ez az összeg nálunk marad.)Befizetheted személyesen a virágboltban vagy átutalással!
Várunk nagyon nagy szeretettel! 😊