Esküvő

FIGYELEM! 2022-es esküvőkre már kérhető kiajánlónk az e.b.rendeles@gmail.com email címen!

a TI nagy napotok - a mi csodálatos virágainkkal

Néhány fontos információ 2022-es esküvőkkel kapcsolatosan!

Az idei évben is állunk menyasszonyaink rendelkezésére, azonban jóval kevesebb helyszíni dekorációt tudunk vállalni főszezonban.

Hogy ez mit jelent?

- augusztus végéig csupán két helyszínen fogunk helyszíni dekorációt vállalni (tehát teljes dekorációt):

 az újfehértói Zsindelyes Cottage 

és a téglási Degenfeld Kastély ahova személyesen is ki tudunk menni és kihelyezni a teljes dekorációt.

De! Ez nem jelenti azt, hogy például ha Ti máshol tartotok esküvőt, és tőlünk szeretnétek virágot, ne forduljatok hozzánk - hiszen ha olyan dekort választotok, amit könnyedén el tudtok szállítani ti is, és helyszínen ki tudjátok helyezni, azt minden további nélkül szívesen vállaljuk.

Valamint: ha menyasszonyi csokorra, kitűzőkre, kardíszekre, szülőköszöntőkre, virágdobozokra van szükségetek, keressetek minket bátran, hiszen ezt korlátlan mennyiségben el tudjuk Nektek készíteni - amit megbeszélt időpontban tudtok átvenni az üzletben.

Nem szeretnénk, hogy a minőség rovására menjen az, hogy esetlegesen nem kellően felkészült kollégát küldünk a helyszínre. Ezért döntöttünk a fent leírtak mellett. 

Mivel Évi picit ki fog esni a munkából a kis Kamilla születése miatt, és nem találtunk megfelelő szakmai felkészültséggel bíró új kollégát, ezért az idei év ebben picit más lesz.

Köszönjük, ha megértitek, és bízunk benne, hogy így is rengeteg csodálatos menyasszony nagy napját tudjuk szebbé tenni idén is virágainkkal.


Ajánlatkérés menete:

1. küldj nekünk emailt az e.b.rendeles@gmail.com email címre, ahol megjelölöd esküvőd helyszínét, idejét és nagyjábóli szükségleteidet.

2. Válaszban mi elküldjük részletes kiajánlónkat, melyben tájékozódhatsz árainkról. amennyiben ezt szimpatikusnak találod, arra kérünk, az üzlet telefonszámán 06-52-876-738 vedd fel a kapcsolatot Niki kolleganőnkkel, akivel egyeztettek egy személyes találkozót és részleteiben megbeszélitek a virágdekorációt. Az esküvői virágokra 20% előleget szoktunk elkérni, amivel biztosítod a rendelésed. A fennmaradó összeg legkésőbb az esküvő napján kerül kifizetésre.

3. Ezt követően egy részletes emailben elküldjük Neked a pontos kalkulációt. 

4. Az esküvő előtti hetekben (2-3 héttel előtte) egy ismételt egyeztetés következik, ami telefonon vagy emailben is elegendő (időpontokról leginkább).

5. Az esküvőd napján igyekszünk a neked legmegfelelőbb, tökéletes kompozíciókat elkészíteni.

Bízunk benne, hogy sok kedves menyasszonnyal, párral ismerkedhetünk meg idén is, és segíthetünk a legszebb napotok felejthetetlenné tételében.