Esküvő

FIGYELEM! 2023-mas esküvőkre már kérhető kiajánlónk az e.b.rendeles@gmail.com email címen!

a TI nagy napotok - a mi csodálatos virágainkkal

Néhány fontos információ
2023-mas esküvőkkel kapcsolatosan!

Az idei évben is állunk menyasszonyaink rendelkezésére, azonban jóval kevesebb helyszíni dekorációt tudunk vállalni főszezonban.

Hogy ez mit jelent?

- augusztus végéig csupán két külsős helyszínen fogunk helyszíni dekorációt vállalni (tehát teljes dekorációt): az újfehértói Zsindelyes Cottage és a téglási Degenfeld Kastély ahova személyesen is ki tudunk menni és kihelyezni a teljes dekorációt.

Ezen kívül Debrecenben természetesen minden helyszínre ki tudunk menni dekorálni! 

De, ha például Ti máshol tartotok esküvőt, és tőlünk szeretnétek virágot, forduljatok hozzánk - hiszen ha olyan dekort választotok, amit könnyedén el tudtok szállítani ti is, és helyszínen ki tudjátok helyezni, azt minden további nélkül szívesen vállaljuk.

Valamint: ha menyasszonyi csokorra, kitűzőkre, kardíszekre, szülőköszöntőkre, virágdobozokra van szükségetek, keressetek minket bátran, hiszen ezt korlátlan mennyiségben el tudjuk Nektek készíteni - amit megbeszélt időpontban tudtok átvenni az üzletben.

Nem szeretnénk, hogy a minőség rovására menjen az, hogy esetlegesen nem kellően felkészült kollégát küldünk a helyszínre. Ezért döntöttünk a fent leírtak mellett. 


Köszönjük, ha megértitek, és bízunk benne, hogy így is rengeteg csodálatos menyasszony nagy napját tudjuk szebbé tenni idén is virágainkkal.


Ajánlatkérés menete:

1. küldj nekünk emailt az e.b.rendeles@gmail.com email címre, ahol megjelölöd esküvőd helyszínét, idejét és nagyjábóli szükségleteidet.

2. Válaszban mi elküldjük részletes kiajánlónkat, melyben tájékozódhatsz árainkról. amennyiben ezt szimpatikusnak találod, arra kérünk, az üzlet telefonszámán 06-52-876-738 vedd fel a kapcsolatot Niki kolleganőnkkel, akivel egyeztettek egy személyes találkozót és részleteiben megbeszélitek a virágdekorációt. Az esküvői virágokra 20% előleget szoktunk elkérni, amivel biztosítod a rendelésed. A fennmaradó összeg legkésőbb az esküvő napján kerül kifizetésre.

3. Ezt követően egy részletes emailben elküldjük Neked a pontos kalkulációt. 

4. Az esküvő előtti hetekben (2-3 héttel előtte) egy ismételt egyeztetés következik, ami telefonon vagy emailben is elegendő (időpontokról leginkább).

5. Az esküvőd napján igyekszünk a neked legmegfelelőbb, tökéletes kompozíciókat elkészíteni.

Bízunk benne, hogy sok kedves menyasszonnyal, párral ismerkedhetünk meg idén is, és segíthetünk a legszebb napotok felejthetetlenné tételében.