Egy esküvő - szívem minden szeretetével

2016.10.17

Zsuzsi barátnőm kint él Angliában. Főiskolán ismerkedtünk meg, több mint 10 éve. Azóta is tart a barátságunk, a távolság talán méginkább megerősítette. Tavaly, amikor a párja megkérte a kezét, már tudtuk, hogy a menyasszonyi csokrát biztosan én fogom készíteni.

Rámbízta.

Úgy alakult, hogy a fotózás pár nappal korábban megvolt, így arra is készítettem egy csokrot, és egy fejdíszt is.

Gyönyörű helyen volt a kreatív, egy igazi élmény volt a 3 óra amit eltöltöttünk a Le Til kúriában. Csodálatos környezet, fantasztikus stílus, mint egy amerikai filmben. Nem győztem a fejemet kapkodni :) 

A csokor egy bohém, nem szabályos, élénk színű kompozíció lett, ami a fotókon igazán jól mutatott! Emellé készítettem egy fejdíszt, amivel igazán sokat szenvedtem :) De megérte! Néha  bekattanok, és ahelyett, hogy utánanéznék, hogyan kell valamit elkészíteni, mindenárom magamtól akarok rájönni, és kivitelezni! Ezzel is így voltam :) Majdnem két óra volt, mire elkészült a fejdísz, a megvalósítás nem is lett tökéletes, de a fotókon nagyon jól mutatott. De legközelebb már tudom, mit-hogyan fogok csinálni :)

Aztán elérkezett az esküvő napja. Aki ismer, tudja, hogy kedvenc virágaim közé tartozik az angol rózsa, amit mindenképpen bele szerettem volna tenni a csokorba. Márcsak a neve miatt is - angol :) Sikerült beszereznem rózsaszín angol rózsát, gyönyörű volt! Ez volt a csokor alapja, emellé lizianthus, labello rózsa és frézia is került. Ezekből tevődött össze a vőlegény kitűzője is.

A menyasszony és a vőlegény lánytestvérei mellett én voltam a harmadik koszorúslány, magunknak is készítettem egy-egy csokrot. Ezeknek az alapja hortenzia volt, és ebbe tűztem rózsákat és liziket. Szerintem gyönyörűek lettek!

Fantasztikus élmény volt Zsuzsi nagy napjára elkészíteni ezeket a csokrokat, nagyon élveztem. Az ő őszinte mosolyából ítélve neki is tetszettek :) Van még hajadon barátnőm, akinek elkészíthetem majd a csokrát, alig várom !A nagy napon
A nagy napon