Hogyan kezdődött...

2016.10.17

Sokan mondják, hogy szerencsés vagyok, mert megtaláltam, amivel foglalkozni szeretnék. Ez igaz. De sok idő kellett hozzá. Alapjáraton tanítónéni vagyok. Erről van papírom. De dolgoztam irodában, titkárnőként, tanulmányi ügyintézőként, rendezvényszervezőként, vendéglátásban pultosként és vezetőként. Szóval hogy jön ide a virág?

Azt is szokták mondani, hogy az ember életében akkor történnek nagy horderejű változások, mikor a legnagyobb töréseken van túl. Valahogy így volt ez velem.

Soha nem voltam igazán egyedül. Mindig azt gondoltam, hogy kapcsolat- és társfüggő vagyok. De ahogy visszanézek az elmúlt egy évemen, azt kell látnom, hogy a legjobb dolgok akkor történtek velem, amikor egyedül maradtam.

Megtanultam milyen az, amikor csak magamra számíthatok.

Megtanultam magamból kihozni a maximumot.

Rájöttem, mennyire fontos a család és a barátok.

Megismertem önmagam. 

Mindezek által lett ahhoz bátorságom, hogy elinduljak a saját utamon.


Sírtam, rengeteget! Azt hittem sosem lesz jobb, minden kilátástalan volt. Aztán helyrerázódtam. Igaz, lassan ment, de sikerült! Rájöttem, hogy a jó istennek célja volt a sok rosszal, méghozzá az, hogy erőssé váljak! Hogy mindent kibírjak! Régi álmom volt a virág, de egyszer feladtam. Mert nem volt kitartásom. De még idejében helyrerázódtam, ezért tartok most itt.


Azzal foglalkozok, amit imádok, a hobbim a munkám. Nem fogok beállni a sorba, nem lakossági üzletet szeretnék, hanem ki szeretnék tűnni, egyedi és minőségi dolgokat készíteni.

Rengeteget inspirálódok külföldi oldalakról, napi szinten kutatok, nézelődök. Rengeteg ötletem van már most. Tudom, hogy nem lesz könnyű, de érzem, hogy megtaláltam a helyem, az utamat, amin haladnom kell! Ezen az oldalon bemutatom Nektek a munkáimat, a projekteket, melyekben részt veszek, itt tudtok rendelni, itt követhetitek nyomon a mindennapjaimat. 

Szerintem érdekes lesz!

Évi