ÜZLETNYITÁÁÁS!!!

2017.09.18

Októbertől a Cegléd utcán találtok meg!

Végre: itt az idő! heteken belül személyesen is eljöhettek hozzám, láthatjátok, átérezhetitek az én kis virág-világomat!

Csodálatos dolog, mikor formát ölt az álmod. Tényleg szívből kívánom mindenkinek, hogy élje át élete során ezt az érzést! 

Bár, az is igaz, jó ha kicsit mögé látsz a dolgoknak: annyira nem egyszerű... Egy éve várok a megfelelő pillanatra, ezidő alatt volt szerencsém több helyen is tapasztalatot szerezni, így nem is bánom, hogy ennyit csúszott a projekt. Kalandos egy év volt, de egy percét sem bánom, se a jó pillanatokat, sem pedig a kevésbé jókat, mert rengeteget tanultam. De ami igaz az igaz, sehol nem volt maradásom. És sokáig bántott is: bennem van a hiba? És mára, hogy letisztult néhány dolog előttem, igen, be kell lássam, bennem volt a hiba. Amennyiben az hibának mondható: többet akartam. Többet annál, hogy ismét alkalmazott legyek. Többet annál, hogy másnak dolgozzak. Többet annál, hogy más szabályai szerint éljek. És igen, azért akartam többet, mert mindig is tudtam: ÉN többre vagyok képes. 

Ma már tudom, hogy nekem tényleg az van megírva a "nagykönyvben", hogy a saját utamat kell járnom. Aki ismer, tudja, úgyis addig megyek, míg el nem érem, amit akarok. És itt van: pár hét, és nyílik az Eve's Bouquet, az álmom: a virágüzletem!


Lassan már csak a berendezés van hátra, nagyon alacsony a költségvetés, hiszen egy autót is be kellett szereznem a rendelkezésre álló keretből, így a bútorok java része otthoni raklapokból, kábeldobokból és ládákból áll majd. Ha sikerül megvalósítani az elképzeléseket, szerintem szuper otthonos és trendi lesz!

Amit meg lehet majd vásárolni: csokrok és dobozok "Évis" stílusban :) Lesznek cserepes növények, nagyobb részt inkább a nagy névnapokra. Lesznek egyedi kopogtatók, asztali díszek, cuki lakberendezési tárgyak. Szezonoknak megfelelően ajándéktárgyak, kiegészítők, mint pl. adventi koszorúk, esküvői dekor, húsvéti díszek, ünnepi dekorációs kellékek. Kegyeleti koszorúk, sírdíszek. Ajándékok szülinapra, névnapra, évfordulóra, sok-sok alkalomra! Lesz egy különleges extra szolgáltatás az üzletben: Bonsai shop. Erről is lesz blogbejegyzés és még külön fülecske is az oldalon hamarosan!

És a legfontosabb, a szívemhez az egyik legközelebb álló szolgáltatás: workshopok! Ez anno, mikor még a tanfolyamot végeztem, már akkor is egy fontos tényezője volt az egész projektnek, hiszen alapjáraton tanítónéni vagyok. A workshopokat úgy képzeljétek el, mint egy csajos estét! Együtt készítünk például egy kopogtatót, és közben csacsogunk, jókat nevetünk, kreatívkodunk - szóval igazi kikapcs! 

Én már alig várom! Remélem Ti is!


Találkozzunk októbertől a Cegléd utcán! 

Addig is puszi: Évi